Video Categories

War Room 2015 online subtitrat.

War Room 2015 online subtitratVezi filmul online War Room 2015 online subtitrat cu Calitate Full HD si subtitrare in romana. Un film de familie care exploreaza rolul transformarii pe care o aduce rugaciunea in viata familiei Jordan. Tony si Elizabeth Jordan sunt un cuplu modest care se pare ca aveau tot ce isi doresc: locuri bune de munca cu un salariu bun, o fiica frumoasa si casa lor de vis. Dar aparentele uneori inseala. In realitate casnicia lor nu este tocmai atata de perfecta, certurile iau amploare, casa lor devenind o zona de razboi iar fiica lor ajunge o victima colaterala in certurile celor doi.
Cu ajutorul unei doamne pe nume Clara, o femeie mai invarsta si mai inteleapta, Elizabeth descopera ca ea poate sa faca ca certurile din familia sa sa inceteze intr-un fel. Printr-o credinta uimitoare, Elizabeth si Tony descopera adevaratul sau dusman prin rugaciune.
Urmareste online filmul War Room 2015 online subtitrat – Camera razboiului cu subtitrare in limba romana si calitate HD.

War Room 2015 online subtitrat

4834 Views

iulie 29, 2015

Vezi filmul online War Room 2015 online subtitrat in Limba Romana si calitate FULL HD. Filmul War Room 2015 online subtitrat poate fi vizionat gratis aici pe site.

Categories
Tags