Video Categories

Shaun the Sheep Movie 2015 online subtitrat.

Shaun the Sheep Movie 2015 online subtitratVezi filmul online Shaun the Sheep Movie 2015 online subtitrat cu Calitate Full HD si subtitrare in romana. Shaun este o oaie rautacioasa care traieste cu turma sa de la Mossy Bottom Farm. Plictisit de viata la ferma, el pune la cale un plan pentru a avea o zi libera. Cu toate acestea, el il trimnite pe agricultorul adormit accidental in marele oras,in remorca unui camion. Bitzer il urmareste,spunandu-le oilor sa ramana la ferma. Ajuns in oras,agricultorul este internat in spital din cauza unei lovituri la cap,fiind diagnosticat cu amnezie. Cand paraseste spitalul el devine stilist de par folosind amintirile in care forfecha oile,dar neamintindu-si cine este defapt. Shaun afla de pierderea de memorie a agricultorului si pune la cale un plan impreuna cu turma sa pentru a-l aduce inapoi.
Urmareste online filmul Shaun the Sheep Movie 2015 online subtitrat – Mielul Shaun cu subtitrare in limba romana si calitate HD.

Shaun the Sheep Movie 2015 online subtitrat

I like this video Good I dont like this video Bad
Not Rated Yet

2186 Views

iulie 27, 2015

Vezi filmul online Shaun the Sheep Movie 2015 online subtitrat in Limba Romana si calitate FULL HD. Filmul Shaun the Sheep Movie 2015 online subtitrat poate fi vizionat gratis aici pe site.

Categories
Tags