Video Categories

Maya the Bee Movie 2015 online subtitrat.

Maya the Bee Movie 2015 online subtitratVezi filmul online Maya the Bee Movie 2015 online subtitrat cu Calitate Full HD si subtitrare in romana. Albinuta proaspăt eclozată Maya este o mică furtună, care nu respectă din ibn ruptul capului regulile pe care stupul le impune. Una dintre aceste reguli este să nu aibă încredere în viespile care trăiesc dincolo de luncă. Când Jeleul Regal este furat, viespile sunt suspectate și Maya este considerată complicea lor.Nimeni nu crede că ea este victimă inocentă și nimeni nu va sta alături de ea, cu excepția celui mai bun prieten al ei, bunul Willy. După o călătorie lungă și plină de evenimente către stupul viespilor, Maya și Willy vor descoperi curând adevăratul vinovat, iar cei doi prieteni se împrietenesc în cele din urmă cu ceilalţi locuitori din lunca luxuriantă.
Urmareste online filmul Maya the Bee Movie 2015 online subtitrat – Albinuţa Maya. Filmul cu subtitrare in limba romana si calitate HD.

Maya the Bee Movie 2015 online subtitrat

1697 Views

august 18, 2015

Vezi filmul online Maya the Bee Movie 2015 online subtitrat in Limba Romana si calitate FULL HD. Filmul Maya the Bee Movie 2015 online subtitrat poate fi vizionat gratis aici pe site.

Categories
Tags